Site oficial
A.F.C. Chindia

Deplasare la Constanța

09420329032019_2803.1.jpg

Deplasare la Constanța

29 martie 2019

Chindia Târgoviște joacă sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 14.30, contra celor de la Farul Constanța, locul 17 în Liga a II-a. Partida  se va disputa pe stadionul Farul și va fi transmisă în direct pe Digi Sport.  

Punctele puse la bătaie în acest meci sunt extrem de importante pentru băieții noștri. Echipa lui Viorel Moldovan s-a apropiat la doar două lungimi de primul loc, profitând de remizele înregistrate de Snagov și U Cluj, dar și de înfrângerea Petrolului, din etapa trecută. Pe de altă parte, favoriții noștri s-au descurcat bine, învingând cu 4-2 pe Daco-Getica București, în meciul susținut pe Eugen Popescu. În schimb, constănțenii au fost învinși de Metaloglobus cu 2-1. 

Chindia și Farul Constanța s-au întâlnit în septembrie sub Turnul Chindia, în turul campionatului. Atunci, târgoviștenii au câștigat la scor, cu 5-1, grație golurilor înscrise de Șerban, Dudea, Neguț și Cherchez. Iată rezultatele înregistrate de cele două echipe, în meciurile directe disputate de-a lungul timpului. 

23.09.18,  Chindia Târgoviște - Farul Constanţa 5 : 1
11.05.13,  Farul Constanţa - Chindia Târgoviște 4 : 1
03.11.12,  Chindia Târgoviște - Farul Constanţa 4 : 1

Valentin Alexandru, jucătorul sosit iarna trecută la Târgoviște, a reușit să înscrie primul gol în tricoul Chindiei, în disputa cu Daco - Getica. Acesta a prefațat, pe scurt, pentru site-ul Liga 2 meciul din acest weekend: 

La Constanţa vom întâlnim un adversar foarte dificil, care e în foame de puncte. Vine după o înfrângere la Metaloglobus şi vor dori, cu siguranţă, să obţină punct sau puncte. Noi vom merge să obţinem toate cele trei puncte, pentru a ne îndeplini obiectivul, pentru că, aţi văzut, foarte - foarte rar se încurcă echipele din fruntea clasamentului. Cred că s-au pierdut foarte puţine puncte.”, a declarat atacantul târgoviștean. 

Le urmăm mult succes jucătorilor Chindiei în acest meci și sperăm să revină la Târgoviște cu toate cele 3 puncte! Succes, băieți! Hai, Chindia!