Site oficial
A.F.C. Chindia

Victorie superbă a Chindiei în meciul cu Daco-Getica

00515825032019_AA1F8954-DAF3-4F7D-B1CE-F7D036267036.jpeg

Victorie superbă a Chindiei în meciul cu Daco-Getica

25 martie 2019
Chindia Târgoviște a reușit să obțină toate cele 3 puncte, în urma meciului susținut duminică după-amiază pe teren propriu, contra celor de la Daco-Getica București. După ce au fost conduși cu 0-2, elevii pregătiți de Viorel Moldovan au reușit să întoarcă rezultatul și să câștige cu 4-2. Golurile acestei victorii superbe au fost înscrise de Liviu Mihai (min. 53), Daniel Florea (mi.n 59), Andrei Șerban  (min. 67) și Valentin Alexandru (min. 85 - pen). 

Liviu Mihai a redus din diferență în urma unei lovituri libere, din partea stângă. Portarul advers a fost derutat de săritura la cap la prima bară a lui Şandru, însă mingea a intrat în plasă lângă bara a doua. Șase minute mai târziu, în urma unui corner, Florea a reușit să egaleze, profitând de o greșeală a defensivei adverse. Andrei Șerban a înscris golul meciului, în urma unei lovituri libere de la 17 metri, executată perfect. Portarul oaspeților a rămas fără reacție. În minutul 85, Valentin Alexandru a bătut cu sânge rece un penalty, obținut în urma unui henț și a închis tabela, scor final 4-2. 

Chindia acumulează 57 de puncte și e la doar două puncte distanță de poziția de lider, ocupată de Sportul Snagov. În etapa următoare, favoriții noștri se vor deplasa la Constanța, pentru meciul cu Farul. Partida este programată, sâmbătă, 30 martie, de la ora 14.30, în direct pe Digi Sport. 
Hai, Chindia! 

Chindia: Aioani - Martac, Şandru, Leca, Panait - L. Mihai, Novac, Raţă (Dumitraşcu 60') - Neicuţescu ( Şerban 46'), Florea, Cherchez (cpt.)(V. Alexandru 46')
Rezerve neutilizate: Popescu - Ioniţă, Dinu, Mihaiu
Antrenor: Viorel Moldovan

Daco Getica: Isvoranu - Stancu, Cotigă, Motroc, Călinţaru - Martin (Nica 55'), Tudorică (Bustea 68'), Cârjan (Prodan 53'), Grecu - Stănescu (cpt.), Nsiah
Rezerve neutilizate: Irimiea - Alexe, Prodan, Georgescu
Antrenor: Marius Baciu

Sursă foto: DigiSport