Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia - Daco-Getica se joacă duminică, pe Eugen Popescu

19520022032019_2203.jpg

Chindia - Daco-Getica se joacă duminică, pe Eugen Popescu

22 martie 2019
Chindia Târgoviște revine în fața propriilor suporteri duminică, 24 martie, atunci când este programat meciul contra formației Daco-Getica București. Partida de pe stadionul Eugen Popescu va începe la ora 15.30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus. 

Elevii pregătiți de Viorel Moldovan au reușit să obțină rezultate foarte bune, după o serie de meciuri extrem de dificile, susținute în fața unor adversari redutabili, precum FC Argeș, Petrolul Ploiești sau CS Mioveni. Cu cea din urmă, Chindia s-a confruntat weekendul trecut, reușind să se impună cu un categoric 4-1, grație golurilor înscrise de Martac, Cherchez, Neicuțescu și Florea. 

Băieții au un moral bun înaintea meciului de la sfârșitul acestei săptămâni, iar pregătirile merg excelent. În meciul din turul campionatului, susținut la București, Chindia și Daco-Getica au remizat, scor 2-2. Marcatorii din acel joc au fost Liviu Mihai și Cristian Cherchez. Mai jos vă prezentăm rezultatele înregistrate de cele două echipe, în partidele directe, de-a lungul anilor: 

15.09.18 Daco-Getica București - Chindia Târgoviște, 2 : 2
12.05.17 Daco-Getica București - Chindia Târgoviște, 2 : 1
05.11.16 Chindia Târgoviște - Daco-Getica București, 0 : 0
04.04.12 Chindia Târgoviște - Daco-Getica București, 1 : 1
10.09.11 Daco-Getica București - Chindia Târgoviște, 1 : 0

E foarte comprimat clasamentul în faţă, acolo. Sunt cinci echipe şi niciuna nu s-a încurcat. Hai să spunem că am trecut de meciurile dificile odată cu terminarea acestui joc. Asta nu înseamnă că ceea ce va urma va fi uşor. Oricum, o să vină rândul şi celorlalte să joace împotriva unor adversari mai redutabili, mă refer la cei din fruntea clasamentului, şi se vor pierde puncte, fără îndoială. Noi trebuie să ținem trena acolo şi să fim, tot timpul, în spatele lor. O să recuperăm şi sper să revenim pe poziția care ne dă posibilitatea să promovăm direct la finalul sezonului”, a declarat Viorel Moldovan, la finalul meciului de la Mioveni, citat de site-ul liga2.ro 

În acest moment, echipa noastră ocupă locul 4, cu 54 de puncte, în 25 de etape. Pe primele 3 poziții se clasează Sportul Snagov - 58 de puncte, U Cluj - 56 de puncte și Academica Clinceni - 55 de puncte. Suportul dumneavoastră va fi extrem de important pentru jucători, de aceea vă așteptăm în număr cât mai mare duminică, la ora 15.30, la stadionul Eugen Popescu! Hai, Chindia!