Site oficial
A.F.C. Chindia

Prima victorie din noul sezon!

12343421082017_TIMISOARA.jpg

Prima victorie din noul sezon!

21 august 2017
Chindia Târgoviște a obținut prima victorie din noul sezon competițional, împotriva formației ACS Politehnica Timișoara. Băieții lui Nicu Croitoru au reușit să le ofere târgoviștenilor un cadou frumos sâmbătă dimineața, pe Eugen Popescu, meciul terminându-se 2-0 în favoarea echipei de sub Turn. 

În minutul 14 al disputei cu Poli, fundașul nostru, Mădălin Martac a reușit un gol demn de Liga 1, direct în vinclul porții apărate de Gakos, finalizarea acestuia fiind aplaudată la scenă deschisă de târgovișteni. Jucătorii noștri au controlat meciul pe tot parcursul primei reprize, Neguț și Vătavu având ocazia să mărească avantajul Chindiei. Totuși, s-a intrat cu 1-0 la cabine iar partea secundă a întâlnirii se anunța a fi disputată. Timișorenii au încercat să revină în câteva rânduri, însă Iustin Popescu a fost de fiecare dată la datorie, reușind să mențină avantajul al echipei noastre. Orice emoție a dispărut în minutul 80, atunci când debutantul Denis Ciobotariu a punctat pentru 2-0, în urma "assist-ului" lui Neguț. 

Victorie dulce pentru Chindia care se va deplasa în etapa viitoare la Iași, pentru duelul împotriva ocupantei locului 16 din clasament, Știința Miroslava. Meciul se va disputa pe stadionul Emil Alexandrescu, miercuri, 23 august, cu începere de la ora 18.00! 

Hai, băieți! Hai, Chindia!