Site oficial
A.F.C. Chindia

Derby pe Stadionul ”Eugen Popescu”

17415608032019_0603.2.jpg

Derby pe Stadionul ”Eugen Popescu”

8 martie 2019
Chindia Târgoviște și Petrolul Ploiești se vor duela duminică, 10 martie, începând cu ora 15.00, pe stadionul Eugen Popescu, în derby-ul etapei a XXIV-a din Liga a II-a. Partida va fi televizată de Digi Sport 1, TelekomSport 1 și Look Tv. 

Echipa noastră a avut un început cu partide extrem de dificile, dar pe care a reușit să le câștige: 3-2 cu Aerostar și 1-0 cu FC Argeș. Pentru elevii lui Viorel Moldovan urmează un alt test de foc, împotriva Petrolului din Ploiești, o candidată certă la promovarea în Liga 1. Pentru ambele combatante, singura variantă în meciul de la sfârșitul acestei săptămâni este victoria. Partida de pe Eugen Popescu se anunță, așadar, extrem de interesantă și aprig disputată. Băieții noștri au un moral bun după victoriile din ultimele două etape, în vreme ce adversarii din Ploiești s-au încurcat la București, în disputa cu Metaloglobus, terminând la egalitate, scor 1-1. 

”Trebuie să profităm de starea noastră de spirit, care este una excelentă, după ce am obținut două victorii consecutive. Ne aflăm pe drumul cel bun și am mare încredere că vom face un joc mare pentru a câștiga această partidă. Avem nevoie de toate punctele. Băieții s-au pregătit excelent. Am toate speranțele și sunt optimist că vom reuși să câștigăm.”,  a declarat antrenorul nostru, Viorel Moldovan, în cadrul unei conferințe de presă. 

În partida tur, de pe stadionul ”Ilie Oană”, gazdele au avut câștig de cauză. Ploieștenii au câștigat cu 2-0, după golurile înscrise de Plamadă și Arnăutu. 

În acest moment, Chindia și Petrolul sunt despărțite de un singur punct în clasamentul Ligii a II-a. Echipa noastră e pe locul 4, cu 50 de puncte, în timp ce elevii lui Mugurel Cornățeanu au căzut de 5, cu 49 de puncte. Primele trei poziții sunt ocupate de Snagov, Clinceni și U Cluj, cu 52, 51, respectiv 50 de puncte. 

Duminică este un meci important pentru Chindia, pentru Târgoviște! Așadar, vă așteptăm la stadion pentru a fi alături de favoriții dumneavoastră și pentru a-i susține spre obținerea unui nou succes! Hai, Chindia! Hai, Târgoviște!