Site oficial
A.F.C. Chindia

Meci de foc pentru Chindia

14552428022019_chindia-1.jpg

Meci de foc pentru Chindia

28 februarie 2019
Chindia Târgoviște va juca vineri, 1 martie, cu FC Argeș, în primul meci al etapei cu numărul 23 din Liga a II-a. Elevii pregătiți de Viorel Moldovan se vor duela cu echipa condusă de Emil Săndoi pe stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești. Partida este programată la ora 17.30 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. 

Între cele două echipe există o rivalitate acerbă, meciurile dintre Chindia și FC Argeș fiind mereu pline de suspans. În partida din tur, disputată la Târgoviște, pe Eugen Popescu, cele două protagoniste au terminat la egalitate, scor 1-1. Cherchez și Buhăescu au fost singurii marcatori ai jocului disputat la sfârșitul lunii august 2018. În sezonul 2017 - 2018, piteștenii câștigau sub Turnul Chindiei cu 4-2, în timp ce în turul sezonului trecut, partida se termina printr-o remiză, 0-0. În 2015 și 2016, Chindia a câștigat de două ori cu FC Argeș: la Pitești, în campionat, cu 1-0 și în Cupa României, cu 4-1. 

În etapa trecută, băieții noștri au reușit să-i învingă pe moldovenii de la Aerostar Bacău cu 3-2, la Târgoviște. De partea cealaltă, fotbaliștii din Argeș au moralul la pământ după înfrângerea suferită la București, în meciul cu Metaloglobus. Victoria este obligatorie pentru târgovișteni care se află la doar 2 lungimi de primul loc, ocupând locul 5, cu 47 de puncte. FC Argeș este cu 6 puncte sub Chindia, astfel încât, și pentru elevii lui Săndoi, meciul de vineri va avea o miză extrem de mare. 

Le dorim mult succes fotbaliștilor noștri și sperăm să obțină toate cele 3 puncte din deplasarea de la FC Argeș. Hai, Chindia!