Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia joacă vineri cu Aerostar

19145813102018_7497109-mediafax-foto-sebastian-tataru-610x400.jpg

Chindia joacă vineri cu Aerostar

21 februarie 2019
Chindia Târgoviște revine în fața propriilor suporteri, vineri, 22 februarie, începând cu ora 14.00, atunci când este programat primul joc după pauza de iarnă a campionatului Ligii a II-a, contra formației Aerostar Bacău, locul 15 în clasament. Partida dintre echipa noastră și Aerostar este prima a etapei cu numărul 22. 

Formația noastră a avut o perioadă de pregătire plină de meciuri amicale, cele mai multe disputându-se în cadrul cantonamentului de la Mogoșoaia. În decursul pauzei competiționale, Chindia a efectuat șase noi transferuri, dar, în același timp, s-a despărțit de patru jucători. Cel mai probabil, pe noii jucători îi vom vedea la treabă în partida de vineri. Mihai Leca (fundaș, 26 de ani, ex. Concordia Chiajna), Dan Panait (fundaș, 22 de ani, ex Concordia Chiajna), Bogdan Șandru (fundaș, 28 de ani, ex Dunărea Călărași), Valentin Alexandru (atacant, 27 de ani, împrumutat de la Dunărea Călărași), Mihai Niecuțescu (mijlocaș, 20 de ani, împrumutat de la Dinamo București) și Vadim Rață (mijlocaș, 25 de ani, transferat de la vice-campioana Republicii Moldova) sunt numele jucătorilor transferați la Târgoviște. La capitolul plecări, ținem să le mulțumim pentru colaborare și să le dorim mult succes în carieră jucătorilor Alin Manea, Daniel Rogoveanu, Bogdan Vasile și Andrei Lungu. 

Revenind la partida de vineri, cele două echipe s-au întâlnit o singură dată, în partida din tur, disputată la Bacău. Acolo, echipa noastră, pregătită de Viorel Moldovan a avut câștig de cauză, învingând cu 2-0, în urma golurilor înscrise de atacanții Cherchez și Florea. În ultima etapă jucată în decembrie, moldovenii au reușit un scor astronomic cu Metaloglobus București, 9-1. De partea cealaltă, târgoviștenii au fost învinși de Universitatea, la Cluj, cu 3-1. Deși diferența din clasament este foarte mare, Viorel Moldovan le-a cerut concentrare maximă jucătorilor săi, deoarece adversarul poate fi extrem de imprevizibil. 

Sunt foarte optimist că vom arăta foarte bine la debutul meciului de vineri, cu Aerostar Bacău și nu numai (...). Important este ca pe 22 februarie să câștigăm jocul, după care urmează trei meciuri foarte importante pentru noi. De altfel, începutul acestei părți a campionatului este foarte important în perspectiva promovării și trebuie să ne prezentăm foarte bine.” a declarat Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei.

Suportul dumneavoastră va fi esențial în vederea obținerii unui rezultat pozitiv în partida de vineri. Vă așteptăm în număr cât mai mare să vă susțineți favoriții, începând cu ora 14.00, la stadionul Eugen Popescu. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4.