Site oficial
A.F.C. Chindia

Remiză cu Energeticianul

23201929112018_fb-fc-chindia-targoviste.jpg

Remiză cu Energeticianul

29 noiembrie 2018
Chindia Târgoviște a terminat la egalitate ultimul meci al turului de campionat, disputat joi după amiază, pe stadionul Eugen Popescu, în compania celor de la Energeticianul, scor final 2-2. 

Oaspeții au deschis tabela în minutul 34, în urma unui șut norocos reușit de Vlad Tudorache. Cherchez putea să egaleze în minutele de prelungire, însă șutul său a fost respins de Miron. 

Golul egalizator a venit după startul reprizei a doua. În minutul 52 Denis Dumitrașcu a trecut ușor de defensiva adversă, a centrat în careu pentru Daniel Florea care a reușit să-l învingă pe portarul advers și să modifice scorul. Băieții noștri au trecut în avantaj 10 minute mai târziu. Cherchez a făcut șah-mat apărarea Energeticianului, a șutat pe poartă, Miron a respins într-un coechipier, iar din acesta mingea intră direct în plasă. Energeticianul a egalat pe finalul părții secunde. Vlad Rusu l-a lobat pe Aioani care a ieșit neinspirat și a înscris pentru 2-2. 

Chindia termină turul de campionat cu o remiză, dar pe o poziție promovabilă. Elevii lui Viorel Moldovan se clasează pe locul 2, cu 41 de puncte, acumulate în 19 etape. Lider este acum Sportul Snagov, cu 2 puncte în plus față de echipa noastră. Primul joc al Chindiei din returul Ligii a II-a este programat duminică, ora 14, tot pe Eugen Popescu, contra celor de la ASU Poli Timișoara. Hai, Chindia! 

sursă foto: Facebook Chindia Târgoviște