Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia joacă joi cu Energeticianul

17093711092018_chindia-petrolul.jpg

Chindia joacă joi cu Energeticianul

28 noiembrie 2018

Chindia Târgoviște va susține joi, 29 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul Eugen Popescu meciul împotriva celor de la Energeticianul, echipă clasată pe locul 8 în clasamentul Ligii a II-a. 

Băieții noștri vin după două meciuri încheiate cu același scor, 0-0, ambele în deplasare, împotriva celor de la Metaloglobus București și Luceafărul Oradea. Elevii lui Viorel Moldovan vor juca în fața propriilor suporteri după mai bine de două săptămâni de absență, de aceea au nevoie de concentrare maximă pentru a oferi un dar frumos, în prag de Centenar, tuturor iubitorilor de fotbal din oraș. De partea cealaltă, Energeticianul a câștigat în etapa trecută pe teren propriu, chiar împotriva celor de la Metaloglobus. 

Până în acest moment, cele două formații nu s-au mai întâlnit în niciun meci direct. Cu siguranță, tehnicianul nostru a studiat bine adversarul și va găsi cea mai bună tactică și cea mai eficientă formulă pentru a obține toate cele trei puncte, în urma disputei de joi după-amiază. 

Un aspect foarte important este legat de starea vremii preconizată la ora meciului. Meteorologii au emis atenționări de tip cod galben de ninsori abundente pentru zilele următoare. Pentru a proteja gazonul stadionului Eugen Popescu, clubul nostru a luat decizia de a acoperi iarba cu o folie groasă pentru a nu se crea probleme. 

Chindia poate termina turul de campionat din poziția de lider dacă va lua maximul de puncte din încleștarea de la jumătatea acestei săptămâni. Suportul dumneavoastră este extrem de important în obținerea unui rezultat pozitiv, de aceea vă așteptăm în număr cât mai mare la stadion!

 Prima etapă a returului este programată pe 2 decembrie, tot la Târgoviște, contra celor de la ASU Poli Timișoara. Baftă, Chindia!