Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia a remizat la Oradea

20482024112018_acs-chindiats002.jpg

Chindia a remizat la Oradea

24 noiembrie 2018
Chindia Târgoviște a terminat la egalitate meciul susținut sâmbătă la prânz pe terenul celor de la Luceafărul Oradea. S-a terminat 0-0, la capătul unei partide în care elevii lui Viorel Moldovan au ratat mai multe ocazii importante, inclusiv un penalty. 

Meciul a început cu orădenii în ofensivă. Așa cum era de așteptat, gazdele s-au avântat încă din primele minute ale jocului la poarta lui Aioani. Luceafărul nu s-a lăsat intimidat de liderul Ligii a II-a și a încercat să facă un joc bun. Chindia replicat în mai multe rânduri, însă niciuna din ocaziile băieților noștri nu s-a concretizat. Pe rând, Andrei Șerban, Novac și Cherchez au trecut pe lângă deschiderea scorului. Cel din urmă a ratat un penalty, la începutul părții secunde. Căpitanul Chindiei a bătut puternic lovitura de la 11 metri, însă mult peste poarta adversă. 

Pe final, și Neguț a trecut incredibil pe lângă gol. Atacantul târgoviștean a rămas demarcat în 6 metri, însă trimis cu capul milimetric pe lângă poartă. Câteva minute mai târziu, a venit ratarea lui Crinel Stoica. Jucătorul nostru a șutat perfect de la marginea careului, însă mingea a trecut, din nou, puțin peste transversală. 

Chindia a avut neșansă în meciul din acest weekend, însă totodată a întâlnit un adversar puternic. În pofida poziției pe care o ocupă în clasament, Luceafărul Oradea pare că poate pune probleme oricărei echipe din Liga a II-a.

Deși au înregistrat a doua remiză consecutivă, favoriții noștri și-au păstrat poziția de lider, fiind la egalitate de puncte cu cei de la Sportul Snagov, 40 în total. Chindia va disputa ultima etapă din turul de campionat pe teren propriu, în compania celor de la Energeticianul. Jocul este programat în prag de ”Centenar”, joi, 29 noiembrie, de la ora 14.00, în direct pe Digi Sport. Vă așteptăm la stadion pentru a vă susține echipa favorită. Hai, Chindia!