Site oficial
A.F.C. Chindia

Remiză la București

17393617112018_chindia-victorie.jpg

Remiză la București

17 noiembrie 2018
Chindia Târgoviște a terminat la egalitate meciul disputat sâmbătă dimineață, în compania celor de la Meteloglobus București, scor final 0-0. Elevii lui Viorel Moldovan au întâlnit o piatră tare în capitală, o formație care nu s-a lăsat învinsă, în ciuda faptului că întâlnea liderul Ligii a II-a. 

Seria de victorii a echipei noastre s-a întrerupt la București, însă nu și invincibilitatea, ultimul eșec al Chindiei fiind înregistrat acum 11 etape, într-un meci consumat la jumătatea lunii septembrie. În ciuda remizei din acest weekend, favoriții noștri vor rămâne pe primul loc în clasamentul Ligii a II-a. 

După această etapă, Petrolul Ploiești a ajuns la doar un punct de Chindia, clasându-se pe locul secund. Finalul turului de campionat va fi extrem de disputat, asta pentru că nu mai puțin de 7 echipe se bat pentru locurile care duc în prima divizie. 

Târgoviștenii vor efectua o nouă deplasare dificilă, în weekend-ul viitor, atunci când este programat meciul cu Luceafărul Oradea. Patrida se va disputa sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 12.00. Hai, Chindia! 

Metaloglobus București: Anca-Trip – Costache, Panait, Caramalău, Sava, Negotei, Mino Sota, Andrei, Niculae, Vlad, Herea. Antrenor: Cristian Popovici.
Chindia Târgoviște: Aioani – Martac, Dudea, Dinu, Dumitrașcu, Șerban, Mihai, Novac, Neguț, Florea, Cherchez. Antrenor: Viorel Moldovan.