Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia joacă sâmbătă cu Metaloglobus

09263605102018_7471589-mediafax-foto-leczki-jozsi.jpg

Chindia joacă sâmbătă cu Metaloglobus

16 noiembrie 2018
Chindia Târgoviște joacă sâmbătă, de la ora 11.00 la București, meciul împotriva echipei locale, Metaloglobus, partida contând pentru etapa a XVII-a a Ligii a II-a. Disputa nu va fi televizată. 

Liderul Ligii a II-a a înregistrat în etapa trecută cea de-a noua victorie consecutivă, după ce a învins pe teren propriu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-1, grație golurilor reușite de Liviu Mihai și Cristian Cherchez. Băieții noștri sunt de neînvins în campionat, traversează o perioadă excelentă și au un moral foarte bun. 

De partea cealaltă, Metaloglobus București a fost înfrântă în etapa trecut de Luceafărul Oradea, scor 3-0. Bucureștenii sunt pe locul 13 în clasament și au acumulat doar 18 puncte în cele 16 runde disputate până acum. Echipa din capitală a învins în urmă cu 2 etape pe Pandurii Târgu-Jiu cu același scor cu care favortiții noștri s-au impus în meciul contra gorjenilor. 

Revenind la partida din acest weekend, Chindia va avea o misiune destul de dificilă. În ciuda poziției din clasament, Metaloglobus este un adversar incomod, care poate pune probleme oricărei formații din Liga a II-a. Cu toate acestea, elevii lui Viorel Moldovan sunt hotărâți să revină cu toate punctele la Târgoviște pentru a rămâne pe primul loc în clasament. 

În istoria recentă, Chindia și Metaloglobus s-au întâlnit doar de două ori, în ediția trecută a Ligii a II-a. Partida din tur, disputată la Târgoviște, s-a terminat 3-0, în favoarea noastră, iar în retur, la București, scorul a fost 1-1. 

Favoriții noștri mai au de disputat doar 3 jocuri până la finalul turului de campionat. După meciul de sâmbătă, târgoviștenii se vor deplasa la Oradea, pe 24 noiembrie. Ultima etapă este programată 5 zile mai târziu, pe 29 noiembrie, când va avea loc disputa contra celor de la Energeticianul, pe Eugen Popescu. Returul de campionat începe pe 2 decembrie, atunci când vom juca acasă cu ASU Poli Timișoara. 

Hai, Chindia!