Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia învinge Panduri cu 2-1

20053910112018_chindia_fcarges-680x365_c.jpg

Chindia învinge Panduri cu 2-1

10 noiembrie 2018
Chindia Târgoviște a obținut o nouă victorie pe teren propriu, după ce a învins Pandurii Târgu-Jiu pe Eugen Popescu, scor final 2-1, reușind astfel al nouălea succes consecutiv. Golurile victoriei din acest weekend au fost înscrise de Liviu Mihai și Cristian Cherchez, ambele în prima repriză. 

Meciul de la Târgoviște a început cu premierea puștilor născuți în 2008 de la Centrul de copii și juniori al Chindiei, pregătiți de Ionuț Iugulescu, care au reușit să devină campioni la competiția Cupa Centenarului.

Elevii pregătiți de Viorel Moldovan au început meciul agresiv și au pus probleme adversarilor. Scorul a fost deschis de Liviu Mihai, în minutul 30. Mijlocașul târgoviștean a reușit un șut perfect pe jos, de la 20 de metri, plasat lângă bara din stânga a porții apărate de Cotolan. Gorjenii au egalat 10 minute mai târziu prin Alexandru Vodă care a trecut ușor de Neguț, învingându-l pe tânărul Aioani după un șut puternic. În minutele de prelungiri ale primei părți, căpitanul Cristi Cherchez și-a adus echipa în avantaj, în urma unui penalty scos de Daniel Florea. ”Cristiano” a bătut puternic, sub transversală, reușind un gol superb, spre bucuria generală a spectatorilor. 

Pandurii au căutat egalarea în partea secundă, având mai multe ocazii de gol, însă fără succes. Chindia l-a pierdut pe Aioani în minutul 57, după o accidentare la gleznă. Acesta nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit de Iustin Popescu. Gorjenii nu au mai putut face nimic pentru a întoarce rezultatul, însă au demonstrat că sunt o echipă puternică și au lăsat cu greu punctele la Târgoviște. 

Băieții noștri se mențin pe primul loc în Liga a II-a, acumulând 38 de puncte după 16 etape. În etapa viitoare, Chindia se va deplasa la București pentru meciul cu Metaloglobus, programat sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 11.00. Partida nu va fi televizată. 

 Vă mulțumim tuturor pentru că sunteți alături de echipa noastră. Felicitări, Chindia! 

Chindia: Aioani - Martac, C. Dinu, Dudea, D. Dumitraşcu, Cr. Neguţ, D. Novac, Andr. Şerban, Liv. Mihai, Cherchez (cpt.), D. Florea
Rezerve: Ius. Popescu - Crinel Stoica, Vătavu, Andr. Lungu, Rogoveanu, Mihaiu, Alin Manea
Antrenor: Viorel Moldovan

Pandurii: Mih. Cotolan - Brînzan (cpt.), Şendroiu, Vodă, Raiciu, Al. Vasilescu, Tudoran, D. Pîrvulescu, Draca, Cenaj, Skoric
Rezerve: Al. Opriţa - Dănescu, Nic. Cotolan, P. Popescu, Blejdea, Rob. Lică, Rob. Gheorghe
Antrenor secund: Dorian Gugu