Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia e pe primul loc! Victorie superbă împotriva Snagov-ului

17392211082018_negut.jpg
chindia_targoviste.png
Chindia Târgoviște
4 - 1
Liga 2
14471122082017_17569.png
CS Sportul Snagov

Chindia e pe primul loc! Victorie superbă împotriva Snagov-ului

29 octombrie 2018
Chindia Târgoviște a spulberat Sportul Snagov, în urma unui meci superb, disputat în fața a peste două mii de dâmbovițeni, meci în care echipa noastră a arătat ca o prim-divizionară! S-a terminat 4-1 pentru elevii lui Viorel Moldovan, care reușesc să urce pe primul loc în clasamentul Ligii a II-a și care realizează cea de-a șaptea victorie consecutivă. 

Ce se anunța a fi un mare derby al etapei a XIV-a, s-a dovedit, de fapt, un joc care a avut o singură direcție, și anume poarta apărată de Marinescu. Chindia a dominat meciul de la un capăt la celălalt și a oferit un fotbal de calitate, dar și o fericire imensă în sufletele microbiștilor târgovișteni și dâmbovițeni care au fost alături de echipa favorită. 

Partida de duminică a început cu gol pentru băieții noștri. Cristian Neguț a deschis scorul în minutul 6, după o gafă imensă în defensiva adversă. Presingul atacantului nostru i-a surprins pe fundații Sportului care s-au încurcat în pase și i-au permis lui Neguț să scape singur cu portarul, pe care l-a învins cu un șut de la 13 metri. Jucătorii lui Balint au alergat după egalare, însă nicio fază nu s-a concretizat. Chindia a fost cea care a înscris. Cel care avea să devină omul meciului, Neguț a înscris alte două goluri în doar 3 minute. Florea și Cherchez au construit o fază senzațională, asemănătoare unui cuplu de atacanți de la o echipă mare din Europa. Cel din urmă a centrat din rabona pana la Neguț care a înscris cu capul din 3 metri, în minutul 37. La faza următoare, același Neguț, în urma unei pase a lui Dumitrașcu, a pătruns în careu și a înscris la colțul lung din 15 metri, reușind astfel hat-trick-ul. Snagov-ul a rămas o echipă la fel de ștearsă și în partea secundă. Astfel, golul 4 nu a întârziat să apară. Daniel Florea a înscris și el în minutul 49, în urma unei pase excelente venită de la Liviu Mihai. Era 4-0 în minutul 50, un rezultat care nu a fost anticipat de nimeni la începutul partidei. Golul de onoare al fotbaliștilor de lângă București a venit spre finalul meciului, în minutele de prelungire. 

În urma acestui rezultat, Chindia acumulează 32 de puncte și le lasă în spate pe Sportul și Academica, ultimele două ”victime” ale elevilor lui Viorel Moldovan. Victoria de astăzi ne clasează pe primul loc în clasament, poziție pe care Chindia a mai ocupat-o și la începutul turului de campionat. Victorie senzațională obținută de târgovișteni care vor întâlni în etapa următoare pe CS Balotești, echipă aflată pe loc retrogradabil. 

BRAVO, BĂIEȚI! HAI, CHINDIA!