Site oficial
A.F.C. Chindia

Derby pentru primul loc

18495427102018_IMG_1251.JPG

Derby pentru primul loc

27 octombrie 2018
Chindia Târgoviște joacă derby-ul turului de campionat, duminică, de la ora 12.00, pe stadionul Eugen Popescu, în compania celor de la Sportul Snagov, echipa situată pe primul loc în Liga a II-a, cu un punct mai mult față de formația noastră. 

Băieții noștri trec printr-o formă excelentă, reușind să bifeze șase victorii consecutive în campionat, ultima de răsunet, împotriva celor de la Academica Clinceni, scor 0-1, pe terenul formației de lângă București. De partea cealaltă, Snagov-ul a reușit să urce pe prima poziție, în urma rezultatului înregistrat de Chindia în etapa trecută. Adversara noastră de mâine a bifat și ea un succes în runda trecută, 3-0 în compania celor de la Metaloglobus. 

În toate întâlnirile directe dintre Chindia Târgoviște și Sportul Snagov, băieții noștri au avut câștig de cauză. Mai jos vă prezentăm rezultatele înregistrate, în urma confruntărilor dintre cele două protagoniste, de-a lungul anilor. 

04.18 Sportul Snagov - Chindia Târgoviște       1 : 2
10.17 Chindia Târgoviște  - Sportul Snagov 1 : 0
04.17 Chindia Târgoviște  - Sportul Snagov 4 : 0
09.16 Sportul Snagov - Chindia Târgoviște  0 : 2
03.16 Chindia Târgoviște  - Sportul Snagov 7 : 0
10.15 Sportul Snagov -  Chindia Târgoviște  0 : 1

Antrenorul echipei noastre, Viorel Moldovan a prefațat, în câteva cuvinte, întâlnirea de mâine, transmițând în același timp și un mesaj pentru suporterii noștri: 

”Va fi un meci foarte dificil. Snagov-ul este o echipă foarte bună și bine organizată defensiv. De asemenea, este o echipă periculoasă la fazele fixe. Îmi doresc să continuăm pe această rută, să obținem cât mai multe puncte și să ne menținem la acest nivel. Sper să fie cât mai mulți suporteri la meci și să ne susțină pentru a obține o victorie în partida de duminică. ”

Așadar, vă așteptăm în număr cât mai mare, duminică, de la ora 12, la stadionul Eugen Popescu. Suportul dumneavoastră va fi extrem de important pentru băieții noștri. Vremea se anunță excelentă pentru o partidă de fotbal, așadar avem toate motivele pentru a umple tribunele și a-i ajuta pe favoriții noștri să obțină victoria care i-ar trimite în fruntea Ligii a II-a. Meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 

Hai, Chindia! Baftă, băieți!