Site oficial
A.F.C. Chindia

Victorie superbă a Chindiei

17392211082018_negut.jpg
chindia_targoviste.png
Chindia Târgoviște
4 - 2
Liga 2
14350328072017_UT-Arad.png
FC UTA Arad

Victorie superbă a Chindiei

15 octombrie 2018
Chindia Târgoviște a reușit o victorie spectaculoasă duminică, la prânz, pe Stadionul Eugen Popescu, în urma jocului disputat în compania formației UTA Arad. S-a terminat 4-2 pentru elevii lui Viorel Moldovan, care au reușit să-și ia revanșa în fața rivalei din Arad. Eroii echipei noastre au fost Neguț, Novac și Andrei Șerban, cei trei înscriind golurile care urcă Târgoviștea pe locul de baraj, la doar un punct distanță de lider. 

Partida de pe Eugen Popescu a început cu faze la poartă, în dreptul ambelor echipe. Cu toate acestea, oaspeții au reușit să deschidă scorul. Rus a scăpat singur cu Aioani, atacantul advers îl lobează pe acesta și face 0-1, încă din minutul 12. Douăzeci de minute mai târziu, Cristi Neguț a reușit să egaleze, în urma unei pase perfecte a lui Florea. Atacantul nostru și-a așezat balonul cu pieptul și a șutat cu sete din 9 metri, la colțul scurt, lângă bară, fără șansă pentru Bodea. 
Chindia a trecut în avantaj până la finalul primului mitan. Novac a prins o execuție de zile mari, cu un șut perfect de la 25 de metri care nu a putut fi salvat de portarul adversarilor. 2-1 la pauză, iar jocul prestat de băieții noștri în prima repriză a fost apreciat la scenă deschisă de toți cei prezenți la stadion. Jucătorii târgovișteni au avut mai multe șanse de a majora scorul. 

Partea secundă ne găsește tot în atac. La mai puțin de 10 minute de la reluare, Andrei Șerban face 3-1, după o fază construită de Neguț. Acesta trece ușor de un adversar, șutează la colțul lung, Bodea respinge, iar mingea ajunge la puștiul minune al Chindiei care înscrie cu latul din 10 metri. În minutul 66, UTA micșorează diferența: 3-2 prin același Ciprian Rus. Acesta a șutat din afara careului, iar Aioani a scăpat inexplicabil mingea în poartă. Neguț ne risipește emoțiile în minutul 83, când înscrie din voleu, după o centrare perfectă a lui Denis Dumitrașcu. 

Chindia trece de UTA cu 4-2 și leagă cinci victorii consecutive, fiind într-o formă excelentă, înaintea derby-urilor cu primele clasate, Clinceni și Snagov. Un meci superb pe Eugen Popescu, privit pe viu de o audiență caldă și numeroasă, care poartă tot respectul jucătorilor noștri. Etapa viitoare, Chindia are o deplasare grea, la Clinceni. O deplasare care ne poate duce pe loc de promovare. Meciul este programat sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 12.00, în direct pe Digi Sport. Baftă, băieți!