Site oficial
A.F.C. Chindia

E timpul revanșei

19145813102018_7497109-mediafax-foto-sebastian-tataru-610x400.jpg
chindia_targoviste.png
Chindia Târgoviște
4 - 2
Liga 2
14350328072017_UT-Arad.png
FC UTA Arad

E timpul revanșei

13 octombrie 2018
Chindia Târgoviște joacă duminică, 14 octombrie, de la ora 13.00, pe stadionul Eugen Popescu și în direct pe Digi Sport 1, meciul împotriva formației UTA Arad. Se anunță un adevărat derby al etapei a XII-a din Liga a II-a, cunoscându-se rivalitatea dintre cele două echipe. 

Adversara noastră de mâine vine după un succes răsunător, obținut în etapa trecută, în jocul disputat contra celor de la Metaloglobus, reușind un categoric 6-1. De asemenea, băieții noștri au reușit să obțină toate punctele după deplasarea de la Timișoara, acolo unde au învins-o pe ACS Poli cu 3-1. Arădenii au acumulat 19 puncte în clasament, până  în prezent, ocupând poziția 10. Chindia e 4, însă în eventualitatea unui succes duminică, va lua fața celor de la FC Argeș și va ajunge pe locul de baraj, la un singur punct distanță de poziția de lider, acolo unde se află Academica Clinceni, echipă pe care o vom întâlni săptămâna viitoare. 

În ultimele două întâlniri directe dintre Chindia și UTA, consumate sezonul trecut, arădenii au reușit să iasă victorioși de fiecare dată. În august 2017, UTA câștiga pe Eugen Popescu cu 0-1, iar în returul disputat în luna decembrie a aceluiași an, formația din Arad  a învins cu 2-1. Chindia e hotărâtă să-și ia revanșa, victoria fiind singura opțiune a elevilor lui Viorel Moldovan! 

Suportul spectatorilor contează enorm în jocul echipei, de aceea vă invităm în număr cât mai mare să fiți alături de favoriții dumneavoastră și să îi încurajați din primul, până în ultimul minut. Același mesaj a dorit să-l transmită și tânăra speranță a Chindiei, jucătorul Andrei Șerban: Pe fani îi invit să fie în continuare alături de noi, cum au fost și până acum și să ne susțină în număr cât mai mare. Avem mare nevoie de ei!  

Ne vedem la stadion, duminică, la ora 13! HAI, CHINDIA! 

Sursă foto: Sebastian Tătaru