Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia joacă miercuri cu ACS Poli Timișoara

21103609102018_0001.jpg

Chindia joacă miercuri cu ACS Poli Timișoara

9 octombrie 2018
Miercuri, 10 octombrie, de la ora 15, pe terenul "Electrica" din Timișoara este programat duelul dintre echipa locală, ACS Poli și formația noastră, Chindia Târgoviște. Partida se înscrie în cadrul etapei a XI-a, a Ligii a II-a, etapă intermediară, programată în zilele de marți și miercuri, 9, respectiv 10 octombrie. 

Chindia se află în acest moment pe locul 5 în clasament, cu 20 de puncte acumulate, fiind la doar 4 puncte de lider. De partea cealaltă, Poli este printre codașele Ligii a II-a. Echipa lui Ștefan Nanu a reușit să strângă doar 5 puncte în 10 etape, ocupând penultimul loc din clasament, având-o în spate doar pe Dacia Unirea Brăila.  

Viorel Moldovan speră ca elevii săi să trateze jocul de la jumătatea acestei săptămâni cu seriozitate și să aibă aceeași atitudine pe care au manifestat-o în a doua parte a meciului cu Ripensia. Tehnicianul târgoviștenilor a declarat:

"Ne-am apropiat de primele clasate. Trebuie să continuă să avem atitudinea din a doua repriză a meciului cu Ripensia, pentru că, în anumite momente ale primei părţi, nu mi-au plăcut anumite aspecte. La noi ţine totul de atitudine, concentrare, deoarece calitate există. Uneori tratezi adversarul un pic cu superioritate şi te expui." , a transmis Moldovan. 

De partea cealaltă, Ștefan Nanu, antrenorul principal al lui Poli a prefațat în câteva cuvinte încleștarea contra Chindiei: 

"E un meci greu, toate au încărcătura lor, le-am spus jucătorilor să aibă încredere în ei înșiși."

Chindia nu se va putea baza la meciul de miercuri pe serviciile golgheterului Cristian Cherchez, care este suspendat după ce a luat roșu în meciul Ripensia, de weekend-ul trecut. Chiar și fără căpitanul de drept, băieții noștri speră se întoarcă victorioși la Târgoviște, cu toate cele 3 puncte, pentru a rămâne în cursa pentru primele locuri. 

Chindia și ACS Poli s-au mai întâlnit o singură dată în istoria recentă. Duelul s-a consumat în 2016, în șaisprezecimile de finală ale Cupei României. Atunci, bănățenii ne-au eliminat din competiție, reușind să învingă cu 0-2. 

După meciul de miercuri, favoriții noștri revin la Târgoviște, unde vor mai avea puțin timp să pregătească meciul cu UTA Arad, programat duminică, 14 octombrie, de la ora 13.00, pe stadionul Eugen Popescu. Hai, Chindia! Baftă, băieți!