Site oficial
A.F.C. Chindia

Spectacol pe Eugen Popescu! Chindia învinge Ripensia cu 4-2

19471724072018_cristian-cherchez.jpg

Spectacol pe Eugen Popescu! Chindia învinge Ripensia cu 4-2

6 octombrie 2018
A fost spectacol sâmbătă dimineața pe stadionul Eugen Popescu! Chindia Târgoviște a învins pe Ripensia Timișoara cu 4-2, în urma unui joc plin de goluri, momente de suspans, penalty-uri și eliminări. 

Chindia a deschis scorul în primele secunde ale partidei. Tânărul Andrei Șerban a marcat la prima ocazie a jocului, în urma unei centrări perfecte a lui Denis Dumitrașcu, la marginea careului mic. Timișorenii au egalat rapid în urma unui șut de la 16 metri a lui Cluci, care a înscris în dreapta lui Aioani. Prima repriză a adus un moment greu în echipa noastră. Cherchez a fost eliminat în minutul 19, în urma unei altercații. Cinci minute mai târziu timișorenii au rămas, la rândul lor, în 10 oameni. Cel faultat de Cherchez, Burdeț a primit al doilea galben, iar arbitrul partidei l-a trimis la vestiare. 

Moldovan a mutat inspirat după pauză. Neguț, intrat în teren în locul lui Andrei Lungu, a înscris în minutul 53, în urma unei faze perfecte construite de jucătorii târgovișteni. Scorul s-a făcut 3-1 în minutul 61, în urma unei lovituri de la 11 metri executată și transformată de Liviu Mihai. Penalty-ul a fost obținut de Mădălin Martac, după un fault în careu a lui Toma. Câteva minute mai târziu, adversarii au mai redus diferența, tot în urma unui penalty. Toma a făcut 3-2 în minutul 67. Scorul final a fost stabilit de Crinel Stoica, după a treia lovitură de pedeapsă a jocului. 

Echipa noastră învinge pe teren propriu pe Ripensia Timișoara, scor 4-2 și trece pe locul 4 în clasament cu 20 de puncte. În etapa viitoare, târgoviștenii vor juca pe terenul celor de la ACS Poli Timișoara, în intermediara de miercuri, 10 octombrie. Felicitări, băieți! Hai, Chindia!