Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia - Ripensia, sâmbătă, ora 11, pe Eugen Popescu

09263605102018_7471589-mediafax-foto-leczki-jozsi.jpg

Chindia - Ripensia, sâmbătă, ora 11, pe Eugen Popescu

5 octombrie 2018

Chindia Târgoviște se întâlnește sâmbătă, 06 octombrie, de la ora 11.00, pe stadionul Eugen Popescu cu Ripensia Timișoara, ocupanta locului 15 în clasamentul Ligii a II-a. Întâlnirea din acest weekend va fi extrem de importantă pentru băieții noștri care își doresc să revină pe primele locuri ale clasamentului. 

Jucătorii lui Viorel Moldovan vin după o victorie înregistrată în etapa trecută la Brăila, împotriva celor de la Dacia Unirea. Cherchez a fost cel care a adus cele trei puncte, în urma golului înscris în minutul 63. După 9 etape, echipa noastră a reușit să acumuleze 17 puncte, având un bilanț de  5 victorii, 2 înfrângeri și 2 remize. De partea cealaltă, Ripensia vine după două insuccese înregistrare cu Pandurii și Metaloglobus. Doar 8 puncte au acumulat timișorenii până în acest moment, reușind numai 2 victorii. 

Protagonistele meciului din acest weekend s-au întâlnit de doar două ori în istoria recentă, în sezonul 2017-2018, favoriții noștri reușind să tranșeze ambele întâlniri. A fost 1-0 și 2-3 în meciul retur de la Timișoara. 

Astfel, Chindia se pregătește de un duel interesant în acest weekend. Victoria este singura variantă a jucătorilor noștri, iar suportul dumneavoastră va fi esențial pentru obținerea unui rezultat pozitiv. Vă așteptăm în număr cât mai mare la stadion, sâmbătă, la ora 11.00. Hai, Chindia! Baftă, băieți! 

"Trebuie să rămânem echilibrați și să tratăm totul cu seriozitate. Vreau să ne impunem și să obținem cele 3 puncte puse în joc. Îmi doresc ca fanii să fie lângă noi și să ne susțină. Avem mare nevoie de ei!", a declarat Viorel Moldovan înaintea jocului de sâmbătă.