Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia părăsește Cupa României

15543321052018_FOTBAL.jpg

Chindia părăsește Cupa României

27 septembrie 2018
Chindia Târgoviște a fost eliminată miercuri seară din Cupa României, în urma meciului din faza șaisprezecimilor competiției, susținut împotriva celor de la CFR 1907 Cluj, terminat cu scorul de 1-0, în favoarea campioanei României din 2018. 

Sigurul gol al meciului a venit în minutul 33. Portughezul Moutinho a centrat în stânga, iar Robert Tambe, rămas nemarcat în careul mic, a reușit să înscrie la colțul scurt. Restul jocului s-a desfășurat mai mult la mijlocul terenului, cele două echipe plimbând mingea dintr-o parte în alta, fără să se creeze vreo ocazie de gol. Chindia a fost periculoasă spre finalul reprizei a doua, în urma unui șut spectaculos, de la 25 de metri, al lui Liviu Mihai, în minutul 87. Portarul clujean a reușit însă să rețină. 

"Cel mai multă mă interesează campionatul, acolo trebuie să facem puncte. Cupa a fost un bonus pentru noi. Nu e o tragedie. De asta am menajat mai mulți jucători, să fie proaspeți.", a declarat Viorel Moldovan la finalul partidei. 

Astfel, CFR-ul trece în faza optimilor de finală, continuându-și parcursul spre obținerea unui nou trofeu. Chindia se întoarce în campionat, unde are programat, sâmbătă, de la ora 11.00, meciul împotriva celor de la Dacia Unirea Brăila. Următoarea dispută pe Eugen Popescu va ava loc pe 6 octombrie, de la ora 12.00, contra timișorenilor de la Ripensia. 

Popescu - Martac, Vătavu  (Lungu 85'), Acasandrei, Dumitraşcu - Dudea - Rogoveanu (Cherchez 46'), D. Novac (cpt.), Crinel Stoica (Mihai 58') -  Florea, Neguţ. 
Rezerve neutilizate: Meilă - Şerban, Mihaiu,  Vasile
Antrenor: Viorel Moldovan

Jesus Fernandez - Cr. Manea, Lang, Andr. Mureşan (cpt.), Andr. Radu - Djokovic, Hoban, Culio (Bordeianu 56') - G. Ganea (Mailat 59'), Tambe, Thierry Moutinho (Al. Ioniţă 86')
Rezerve neutilizate: Arlauskis - Al. Păun, Val. Costache, Urko Vera
Antrenor: Antonio Conceicao