Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia - Farul, duminică, ora 11

21071522092018_foto-chindia-1.jpg

Chindia - Farul, duminică, ora 11

22 septembrie 2018
Chindia Târgoviște joacă duminică, de la ora 11.00, pe Stadionul Eugen Popescu și în direct pe Digi Sport 1, meciul împotriva celor de la SSC Farul Constanța, ocupanta locului 17 în clasamentul Ligii a II-a. 

Jocul de la sfârșitul acestei săptămâni este foarte important pentru echipa noastră. Elevii lui Viorel Moldovan au mare nevoie de puncte, astfel că singura opțiune pentru disputa de mâine este victoria. În ultima partidă disputată în campionat, Chindia a remizat cu Daco-Getica, la București, scor 2-2. Pe de altă parte, favoriții noștri au reușit să tracă în faza șaisprezecimilor de finală ale Cupei României, după ce au învins pe Flacăra Moreni cu 2-1. Acest rezultat a mai ridicat moralul echipei, în vederea abordării următoarelor confruntări din campionat. 

De partea cealaltă, Farul a fost învinsă la București, de Metaloglobus, scor 2-1, reușind să adune doar 6 puncte în 7 etape. Chindia Târgoviște și Farul Constanța s-au întâlnit de două ori în istoria recentă, împărțindu-și victoriile. În turul sezonului 2012-2013, Chindia a învins pe Farul cu 4-1, iar în retur constănțenii și-au luat revanșa cu același scor. 

Doi dintre jucătorii de bază ai grupării noastre, Mădălin Martac și Cristian Neguț, au transmis mesaje pentru fani, prin intermediul site-ului oficial al clubului. 

"Îi așteptăm pe fani în număr cât mai mare la stadion, cu speranța că ne vor susține pe tot parcursul meciului indiferent, dacă vom trece prin momente mai dificile.", a declarat Mădălin Martac. 

"Sper ca lumea să vină la stadion şi să ne susțină în aceste momente grele! Avem nevoie de acest lucru din partea lor.", a transmis Cristian Neguţ. 

Aşadar, vă aşteptăm în număr cât mai mare, duminică, de la ora 11.00, la Stadionul Eugen Popescu! Jucătorii noştri au nevoie de dumneavoastră! Hai, Chindia!