Site oficial
A.F.C. Chindia

Remiză la București

19265216092018_chindiafcarges12.jpg

Remiză la București

16 septembrie 2018
Chindia Târgoviște a terminat la egalitate partida împotriva celor de la Daco-Getica București, scor 2-2. Băieții lui Viorel Moldovan au condus în două rânduri, dar nu au reușit să mențină rezultatul până la finalul partidei. Duelul s-a desfășurat pe Stadionul Juventus Colentina, sâmbătă, de la ora 11.00. 

Chindia a reușit să deschidă scorul în minutul 7 al partidei. Liviu Mihai a șutat puternic la colțul lung din 15 metri și a adus Chindia în avantaj. Șapte minute mai târziu, bucureștenii au egalat prin Voicu. Acesta a înscris din interiorul careului, în urma unei centrări a lui Mușat. 

Florea, Mihai și Novac au căutat golul în prima repriză, însă Cristian Cherchez a fost cel care ne-a adus echipa în avantaj, până la finalul primei părți. Atacantul târgoviștean a pătruns în careu și a înscris cu un șut de la 11 metri. Băieții noștri au intrat la vestiare în avantaj, însă diferența de pe tabelă nu a durat mult. 

Imediat după începerea părții secunde, Daco-Getica a primit un penalty. Același Voicu a reușit să înscrie, în urma loviturii de pedeapsă, băută în dreapta lui Aioani. Chindia a dominat repriza a doua, având ocazii uriașe de gol. Una dintre acestea, i-a aparținut lui Liviu Mihai care a fost extrem de aproape să majoreze scorul, șutul său trecând milimetric pe lângă transversală. 

Chindia scoate un punct în urma deplasării de la București, iar la începutul săptămânii viitoare are programat meciul de Cupă împotriva celor de la Flacăra Moreni. Băieții noștri vor disputa următoarea partidă pe teren propriu, weekend-ul următor, cu Farul Constanța, în cadrul etapei a VIII-a.