Site oficial
A.F.C. Chindia

Petrolul Ploiești - Chindia Târgoviște, 2-0

16180213092018_41671494_1964126326959519_1717799455962431488_n.jpg

Petrolul Ploiești - Chindia Târgoviște, 2-0

13 septembrie 2018
Chindia Târgoviște s-a văzut învinsă la finalul partidei disputată ieri, împotriva celor de la Petrolul Ploiești, scor final 2-0. Lipsa concentrării i-a costat pe băieții noștri, care nu au mai reușit să întoarcă scorul, plecând fără puncte de pe stadionul Ilie Oană. 


Cele mai mari ocazii alte echipei noastre au aparținut lui Cherhcez și Neguț. De partea cealaltă, golurile ploieștenilor au fost înscrise de Plămadă și Arnăutu. În minutul 27, în urma unei erori majore în defensiva noastră, Arnăutu a rămas nemarcat, i-a centrat lui Plămadă care a trimis mingea în poartă de lângă Martac și Vătavu. Până la pauză nu au mai existat ocazii semnificative, de nicio parte. În partea secundă, Chindia a căutat egalarea, însă fără succes. Petrolul a reușit să majoreze scorul, după o altă fază neglijentă, în apropierea careului nostru. Aioani a pasat în față pentru Vătavu, care ulterior a scăpat mingea. Lumu profită și interceptează, pasează până la Arnăutu care înscrie din 11 metri. 

Chindia trebuie să uite acest episod și să privească optimist înainte! Băieții noștri vor disputa alte două meciuri tari în perioada imediat următoare. Sâmbătă, se dispută etapa a VII-a, împotriva celor de la Daco-Getica, victoria fiind obligatorie în acest duel. Mai apoi, la începutul săptămânii viitoare, băieții lui Viorel Moldovan se vor confrunta cu Flacăra Moreni, în Cupa României. Pe teren propriu, Chindia va reveni la sfârșitul săptămânii viitoare, pentru un alt meci tare, contra celor de la Farul Constanța. 

Indiferent de rezultat, băieții noștri au nevoie de sprijinul nostru! HAI, CHINDIA! CU OPTIMISM ÎNAINTE! BAFTĂ, BĂIEȚI! 


Petrolul: Tordai - Olaru, Fl. Plămadă, L. Cazan, Ţigănaşu - Ghinga  - N. Popescu (Lumu 46'), Cl. Herea, Laur. Marinescu, Rob. Grecu (Şaim Tudor 53') - Arnăutu (Ant. Cruceru 87')
Rezerve: Isvoranu, Velisar, Antoche, Ciocâlteu
Antrenor: Leo Grozavu

Chindia: Aioani - Martac  Dudea, Vătavu (Nisipeanu 81'), C. Dinu - Mihaiu (Alin Manea 46'), D. Novac, Liv. Mihai, D. Dumitraşcu (Crinel Stoica 57') - Cr. Neguţ, Cherchez
Rezerve: Popescu, Gîsă, Rogoveanu, Andr. Lungu
Antrenor: Viorel Moldovan


Sursă foto: Cătălin Clopotaru