Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia se deplasează la Ploiești, pentru derby-ul cu Petrolul

17093711092018_chindia-petrolul.jpg

Chindia se deplasează la Ploiești, pentru derby-ul cu Petrolul

11 septembrie 2018
Chindia Târgoviște va susține miercuri, 12 septembrie, de la ora 19.30, pe stadionul Ilie Oană, meciul restant, din etapa a V-a, împotriva formației Petrolul Ploiești. Derby-ul dintre Petrolul și Chindia trebuia să se dispute acum două săptămâni, însă organizatorii au decis amânarea lui din pricina unor lucrări care s-au efectuat înaintea partidei pe care reprezentativa României a susținut-o contra Muntenegru-lui, pe aceeași arenă. 

Băieții noștri vin după un rezultat negativ, înregistrat etapa trecută, pe Eugen Popescu, contra celor de la CS Mioveni. Cherchez & co au cedat cu 0-2 în fața Argeșenilor, și vor să dea uitării acest episod neplăcut. De partea cealaltă, ploieștenii au trecut cu scorul de 0-3 de Energeticianul. Petrolul a adunat același număr de puncte în clasament, după 5 etape, 10 în total, ambele echipe înregistrând trei victorii, un egal și o înfrângere. 

Cele două formații s-au întâlnit de doar două ori în istoria recentă, ambele partide fiind amicale. Victoriile au fost împărțite, Chindia a învins cu 2-1, într-un test de verificare susținut în iarna acestui an, în timp ce Petrolul s-a impus cu 2-0, în 2012.  Dacă vor învinge miercuri, fotbaliștii pregătiți de Viorel Moldovan vor urca pe locul 3, după Academica și Snagov.  

Chindia va susține 3 meciuri oficiale, în mai puțin de 7 zile. După duelul de foc contra Petrolului, băieții noștri se vor deplasa la București pentru meciul cu Daco-Getica, iar la începutul săptămânii viitoare, târgoviștenii vor juca în Cupa României, la Moreni, contra celor de la Flacăra. 

Le urăm mult succes fotbaliștilor Chindiei și sperăm să se întoarcă la Târgoviște victorioși, după fiecare partidă.