Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia - CS Mioveni, 0-2

20215402052018_cs-mioveni-chindia-targoviste-4.jpg
chindia_targoviste.png
Chindia Târgoviște
0 - 2
Liga 2
20044528072017_Cs_mioveni.png
CS Mioveni

Chindia - CS Mioveni, 0-2

9 septembrie 2018
Chindia Târgoviște a suferit prima înfrângere din acest sezon competițional, în urma partidei disputate contra celor de la CS Mioveni, vineri seară, pe stadionul Eugen Popescu. Adversarii din județul Argeș au reușit să tranșeze partida după 2 penalty-uri, ambele executate de Valentin Balint. 

Băieții noștri s-au întrecut în ocazii de-a lungul partidei, însă nu au prins cea mai bună forma la ora jocului. Cherchez, Liviu Mihai, Novac sau Florea puteau înscrie în mai multe rânduri, dar mingea a evitat să intre în poartă. Mioveni-ul a deschis scorul în minutul 18,  în urma unui penalty, executat de Balint. Ayza a fost faultat în careu de Andreas Mihaiu, iar arbitrul a indicat imediat punctul cu var. Jocul a continuat, însă elevii lui Moldovan nu s-au regăsit, permițându-le oaspeților să se apropie de poarta apărată de Aioani. 

În repriza a II-a cele două echipe au continuat să se tachineze, dar, din păcate, tot Mioveni a reușit să înscrie. În minutul 64, Balint a pătruns în careu pe partea stângă, a centrat pentru Năstăsie care a fost faultat de Aioani. Arbitrul dictează din nou lovitură de la 11 metri, iar Balint a făcut 0-2. După golul doi, Chindia a fost mai ofensivă, însă fără succes. În ultimele minute de joc, Florea a scos un penalty și tot el l-a irosit, în urma unei execuții destul de slabe. 

Chindia suportă prima înfrângere în cinci etape și se pregătește acum de deplasarea de la Petrolul, din data de 12 septembrie. Băieții noștri mai au două deplasări până la următorul joc de pe teren propriu: pe 15 la Daco-Getica, în campionat și pe 18 la Flacăra Moreni, în turul 4 al Cupei României.