Site oficial
A.F.C. Chindia

Eșec la debut

13583708082017_chindia-echipa-685x320.jpg

Eșec la debut

8 august 2017
Echipa noastră, Chindia Târgoviște a fost urmărită de ghinion în meciul din prima etapă a sezonului competițional 2017-2018! Băieții lui Nicu Croitoru au fost învinși în ultimele minute ale meciului cu UTA Arad, partidă privită pe viu de peste 1500 de oameni. Deși s-a jucat la peste 30 de grade celsius, într-o căldură amețitoare, disputa de pe Eugen Popescu a oferit echilibru și faze spectaculoase de ambele părți. Dorință jucătorilor noștri de a învinge în meciul de debut, chiar în fața propriilor suporteri, a fost spulberată în minutul 88 de Curtuiuș, atacantul din Arad l-a învins pe experimentatul Iustin Popescu printr-o lovitură de cap, trimițând cele 3 puncte din această partidă în tabăra arădeană. În tabăra noastră, căpitanul Georgian Honciu a fost cel mai aproape de gol, nimerind bara în minutul 79. 

Tehnicianul nostru, Nicu Croitoru, a declarat imediat după meci pentru o publicație locală: 
"Eșecul e dureros. A fost un joc pe care nu meritam să-l pierdem. Golul lor s-a iscat din nimic"


Campionatul este lung, iar băieții noștri au uitat deja acest episod și se pregătesc deja pentru deplasarea de la Târgu Jiu, acolo unde vor întâlni o echipă cu tradiție în fotbalul românesc, Pandurii! Meciul este programat sâmbătă, 12 august, de la ora 11.00. 

Chindia: Popescu – Martac, Ispas, Vătavu, Dumitrescu – Nisipeanu, Mihai, Honciu, Stoica – Cherchez, Neicuţescu. Rezerve: Aioani – Ciobotariu, Pencea, Bâtfoi, Cornea, Matei, Neguţ. Antrenor: Nicolae Croitoru.
UTA: Grahovac (cpt.) – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Asani – Stahl, Cârstocea, Jorza, Strătilă – Roman. Rezerve: Barna – Polgar, Manea, Curtuiuş, Tănase, Prună, Izet. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Sursă foto: Incomod Media