Site oficial
A.F.C. Chindia

Trei meciuri, trei victorii

00543919082018_2A5AD86D-29B9-4B3E-88AE-70696148A98F.jpeg

Trei meciuri, trei victorii

19 august 2018

Chindia Târgoviște a bifat a treia victorie consecutivă în această după-amiază, după ce a învins cu 0-2, în deplasarea de la Bacău. Băieții noștri s-au descurcat excelent în partida cu Aerostar, reușind să obțină maximum de puncte în cele 3 etape disputate până acum. 


Elevii lui Viorel Moldovan au reușit să deschidă scorul în minutul 57, după ce au irosit mai multe ocazii la poarta adversă. Cristi Cherchez a fost cel care a punctat pentru 1-0, în urma unei greșeli în defensiva adversă. Căpitanul Chindei a marcat în fiecare meci din actualul sezon, fiind într-o formă excelentă. De menționat faptul că în acest moment, Cherchez este pe locul 2 în topul marcatorilor ligii secunde. Golul al doilea a fost înscris de Daniel Florea, în ultimul minut de prelungiri. Jucătorul venit sezonul trecut de la UTA Arad a înscris cu un șut din interiorul careului, reușind să stabilească scorul final, 0-2 în favoarea echipei noastre care este neînvinsă în acest început de campionat.


În urma acestei serii de meciuri fără greșeală, Chindia a devenit liderul Ligii a II-a, reușind să bage spaima în adversari. Târgoviștenii se pregătesc acum pentru un alt duel de foc, împortiva celor de la FC Argeș, derby care se va disputa etapa viitoare pe Stadionul Eugen Popescu. Partida este programată sâmbătă, 25 august, de la ora 13.30.


Sursă foto: Sport Bacău