Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia învinge pe U Cluj

20133414082018_FE0F718B-B3CD-4ADF-BC37-23623D19426D.jpeg

Chindia învinge pe U Cluj

14 august 2018
Meci spectaculos luni seară pe stadionul Eugen Popescu. Chindia Târgoviște a primit vizita Universității Cluj, o echipă titrată a Ligii a II-a. Băieții pregătiți de Viorel Moldovan au învins cu 2-1, la capătul unei partide în care s-a jucat un fotbal frumos, privit pe viu de peste 3000 de oameni, ce au creat o atmosferă superbă, demnă de un derby între două formații cu pretenții. 

Echipa târgovișteană a început periculos duelul de luni seară. Jucătorii noștri și-au creat ocazii încă din primele minute ale meciului. Căpitanul Cristi Cherchez a fost într-o formă maximă, contribuind decisiv la victoria Chindiei, el fiind desemnat omul meciului. "Cristiano" de la Târgoviște a scos un penalty în minutul 18, deschizând astfel scorul după o execuție perfectă, în colțul din dreapta al porții apărate de Dur-Bozoancă. Chindia a continuat să fie ofensivă, iar golul doi a venit spre finalul primei reprize. Același Cherchez a executat perfect o lovitură liberă, mingea a ajuns în careu, unde l-a găsit pe Liviu Mihai care a înscris cu capul pentru 2-0. Era bucurie mare în tribune, iar la pauză, tabela indica un rezultat liniștitor și meritat.  

În partea secundă Chindia a mai redus din turații. Oaspeții au reușit să înscrie dintr-un penalty, acordat în urma unui hentz in careu. Florescu a înscris pentru 2-1, iar acesta avea să fie rezultatul final al meciului. 

Chindia obține astfel o victorie meritată, în urma unui joc în care a demonstrat încă o dată că este o echipă puternică și că dispune de jucători de valoare și foarte talentați. Băieții noștri au dovedit că nu se tem de niciun adversar din acest sezon și vor merge la victorie în toate partidele care urmează. 

Spectatorii i-au aplaudat la scenă deschisă pe favoriții lor, făcându-i, în același timp, o primire ca la carte antrenorului Viorel Moldovan, care a debutat perfect pe Eugen Popescu. Pe această cale, salutăm prezența la meci a domnilor Ioan Andone, Emil Săndoi și Emil Dică, veniți să vadă evoluțiile jucătorilor celor două echipe. 

În urma acestei confruntări, Chindia Târgoviște obține maximum de puncte în clasament, urmând ca în etapa a III-a să se deplaseze la Bacău, pentru meciul cu Aerostar. Partida este programată sâmbătă, 18 august, de la ora 13.00.