Site oficial
A.F.C. Chindia

Derby la Târgoviște! Chindia se va confrunta cu Universitatea Cluj

17392211082018_negut.jpg

Derby la Târgoviște! Chindia se va confrunta cu Universitatea Cluj

11 august 2018

Se anunță derby pe Stadionul Eugen Popescu, luni, 13 august, de la ora 18.00! Chindia Târgoviște va înfrunta în fața propriilor suporteri pe Universitatea Cluj, o echipă de tradiție a fotbalului românesc, care, după cum a declarat chiar antrenorul nostru principal, Viorel Moldovan, este candidata numărul 1 la promovarea în Liga 1. 

Echipa noastră a reușit să pornească noul sezon al Ligii a II-a cu dreptul, în urma victoriei obținute la Timișoara, împotriva lui ASU Poli. Căpitanul Cristian Cherchez a fost eroul Chindiei, reușind să înscrie golul victoriei în ultimele minute de joc. Astfel, băieții noștri au reușit să pregătească derby-ul de la începutul săptămânii viitoare cu un moral foarte bun. De asemenea, Clujul a obținut o victorie la București, acolo unde a învins pe Metaloglobus, cu 2-0. În istoria recentă, Chindia Târgoviște și Universitatea Cluj s-au întâlnit de două ori, în anul 2015, ambele partide fiind tranșate de clujeni. 

"Patrida împotriva Universității Cluj se anunță a fi dificilă! Vom juca împotriva unei echipe de tradiție, extrem de puternică. După părerea mea, U Cluj este candidata numărul 1 la promovarea în Prima Ligă. Am încredere în jucătorii mei că vom reuși să obținem un rezultat bun în meciul de luni, chiar dacă în fața noastră se află o echipă puternică. Mă aștept ca fanii târgovișteni să vină și să ne susțină, să fie alături de noi la ora meciului și la toate partidele din acest sezon.", a declarat în exclusivitate pentru site-ul oficial al clubului, tehnicianul Viorel Moldovan. 

Astfel, luni, de la ora 18.00, veți avea ocazia să vă revedeți favoriții, într-un duel de foc, între două echipe pentru care promovarea este obiectivul principal. Vă așteptăm în număr cât mai mare la stadion pentru a reuși să ne conducem băieții spre o victorie, prima din acest sezon de pe teren propriu. Hai, Târgoviște! Hai, Chindia!