Site oficial
A.F.C. Chindia

Ziua cea mare!

17532603062018_imagine baraj.jpeg

Ziua cea mare!

13 iunie 2018
Echipa noastră de suflet, Chindia Târgoviște este la 90 de minute distanță de o promovare istorică în Liga 1. Este un eveniment extrem de important pentru municipiul nostru, un eveniment în urma căruia orașul se poate întoarce în prima scenă a fotbalului din România. Barajul de promovare înseamnă emoții, dorință, și pasiune. Zeci de mii de oameni își îndreaptă acum atenția spre acest moment marcant, spre o echipă profesionistă și determinată care merită să demonstreze ce poate în fața întregii țări. 

Băieții noștri întâlnesc începând cu ora 17.30 pe FC Voluntari, o echipă din Liga 1, antrenată de Adrian Mutu. În prima manșă, disputată pe terenul formației de lângă București, Chindia s-a văzut înfrântă, scor 1-0. Un deznodământ extrem de nedrept pentru modul în care s-a desfășurat partida. Jocul prezentat de gladiatorii echipei noastre a dat speranțe tuturor suporterilor și iubitorilor de fotbal din județ că rezultatul din tur poate fi întors. 

Chindia Târgoviște a cedat foarte greu pe propriul teren, iar dacă vor avea alături și jucătorul "12",  astăzi se poate scrie istorie! Cu toții ne dorim să sărbătorim la finalul jocului., de aceea suntem optimiști și încrezători că VOM REUȘI! Suportul dumneavoastră va fi mai mult decât important în duelul decisiv, așa că vă așteptăm la stadion pentru a vă susține favoriții și pentru a vă bucura de un fotbal de calitate. Va fi un duel de totul sau nimic. Toți pentru fotbal, pentru Chindia, pentru Târgoviște!