Site oficial
A.F.C. Chindia

Înfrângere nemeritată! Barajul se decide la Târgoviște

02515010062018_2DCC4E7F-8BEC-48A7-8F72-0791F578229E.jpeg

Înfrângere nemeritată! Barajul se decide la Târgoviște

10 iunie 2018
Primul meci din cadrul barajului de promovare în Liga 1 s-a consumat astăzi, la Volunari. Băieții noștri s-au văzut înfrânți la finalul întâlnirii, scor 1-0,  în urma unui gol extrem de norocos înscris de echipa lui Adrian Mutu.

Chindia Târgoviște a arătat un fotbal de calitate în primul joc din cadrul barajului și a pus probleme serioase unei echipe ce vine din prima divizie. Elevii lui Nicolae Croitoru au jucat cu sufletul și au fost extrem de încrezători ca vor reuși să obțină un rezultat bun. Cu toate că și-au creat ocazii periculoase, dar au prezentat și o defensivă bună, favoriții noștri au fost învinși în urma unui gol înscris de Balaur, în minutul 79, după un șut cu efect din afara careului, direct în vinclul porții lui Aioani. 

Sute de târgovișteni au fost alături de echipa de suflet la meciul de la Voluntari, încurajându-și preferații de la primul, până la ultimul minut de joc. Atmosfera întreținută de suporterii noștri a fost incendiară și a contat enorm de mult pentru jucători. 

Cu toate acestea, zarurile nu au fost încă aruncate! Chindia trebuie să țină fruntea sus pentru că barajul nu este încă jucat. Decisivul se va da la Târgoviște în fața unui public superb, cel mai frumos din Liga a II-a. Într-un oraș cu o tradiție impresionantă în fotbal și în fața unei echipe care nu va ceda până în ultima clipă, FC Voluntari mai are încă de luptat...

Sursă foto: Facebook FC Voluntari