Site oficial
A.F.C. Chindia

Cu gândul la baraj!

20361319052018_chindiaprosport23.jpg

Cu gândul la baraj!

19 mai 2018
Chindia Târgoviște le-a oferit o victorie frumosă propriilor suporteri, în ultimul meci disputat pe teren propriu, din cadrul actualei stagiuni. Băieții noștri au învins cu 2-1 pe CS Afumați, în cadrul derby-ului rundei cu numărul 36. 

Deși vremea a fost înschisă, peste 1.500 de târgovișteni au venit la stadion pentru a-i vedea la treabă pe băieții lui Nicolae Croitoru. Cristian Cherchez a reușit să deschidă scorul în minutul 21. Buzea a făcut henț în careu, iar arbitrul întâlnirii a indicat punctul de la 11 metri. Golgeterul Chindiei a bătut penalty-ul fără emoții, deschinzând scorul pe Eugen Popescu.  Până la pauză, același Cherchez a fost aproape de gol. Șutul său din voleu a trecut puțin pe lângă poarta apărată de Marinescu. 

Adversarii au reușit să restabilească egalitatea la 5 minute de la debutul părții secunde. Olariu a scăpat singur cu Aioani, l-a driblat pe portarul nostru și a înscris fără probleme. Târgoviștenii nu puteau lăsa lucrurile așa pentru a fi siguri de locul de baraj. În minutul 65, Neguț pornește o fază interesantă, după care îi centrează lui Stoica, ce reușește să înscrie în urma uni șut puternic. Tabela a rămas neschimbată până la final, iar Chindia așteaptă să-și afle adversara pentru jocurile de baraj, programate pe 9 și 13 iunie. 

Un singur meci mai are de jucat echipa noastră din acest sezon, cel împotriva liderului din Călărași, de weekendul următor. Chiar dacă va avea statut de derby, Chindia trebuie să-și îndrepte toată atenția asupra barajului istoric de promovare. Târgoviștea merită o echipă de fotbal în Liga 1! Chindia merită să joace în primul eșalon fotbalistic din România! Acum, mai mult decât oricând, avem nevoie de dumneavoastră!