Site oficial
A.F.C. Chindia

Remiză albă cu Balotești

20232016052018_IMG_4494-696x545.jpg

Remiză albă cu Balotești

16 mai 2018
TITLU: Remiză albă la Balotești 

TEXT: Chindia Târgoviște a scos un punct în urma deplasării din județul Ilfov, unde a întâlnit echipa locală, CS Balotești, într-o partidă ce s-a terminat nedecis, scor 0-0. 

Băieții noștri au avut nenumărate ocazii de gol, însă niciuna dintre acestea nu s-a concretizat. Pe rând, Martac, Florea, Ciobotariu, Cherchez și Pencea puteau să înscrie și să aducă victoria echipei. Nici Baloteștiul nu s-a lăsat mai prejos, având, în câteva rânduri, șansa de a deschide scorul. 

Chindia se întoarce însă cu 2 pierderi mari din această deplasare. Prima este legată de accidentarea lui Liviu Mihai, un jucător extrem de important și valoros din garnitura lui Nicolae Croitoru, care s-a accident chiar înainte de finalul primei reprize și a fost nevoit să părăsească terenul. De asemenea, experimentatul fundașul Marian Vătavu a fost eliminat, după ce a primit două cartonașe galbene în disputa de astăzi și nu va mai juca până la finalul sezonului. 

Echipa noastră se întoarce acasă pentru a pregăti ultima dispută de pe teren propriu din această stagiune, cea împotriva celor de la FC Afumați, care au remizat și ei astăzi cu FC Argeș, 1-1. Derby-ul este programat sâmbătă, de la ora 16.00, pe Stadionul Eugen Popescu. Un rezultat de egalitate le este suficient băieților noștri pentru a fi în totalitate siguri că vor juca barajul de promovare în acest an. Vă așteptăm în număr cât mai mare alătrui de favoriții dumnavoastră. 
Hai, Chindia!