Site oficial
A.F.C. Chindia

Deplasare la Balotești

20161415052018_12449.jpg

Deplasare la Balotești

15 mai 2018
Chindia Târgoviște susține miercuri, de la ora 16.30, la Balotești, disputa împotriva echipei locale. Meciul se înscrie în etapa cu numărul 35 a Ligii a II-a, fiind transmis în direct de Telekom TV. 

Băieții noștri vin după un egal obținut pe teren propriu, împotriva finalistei Cupei României, AFC Hermannstadt, scor final 1-1. De partea cealaltă, adversara Chindiei din etapa intermediară vine după o victorie obținută în fața celor de la FC Argeș, reușită chiar pe terenul echipei piteștene. Formația din județul Ilfov ocupă locul 8 în clasament, acumulând până acum 46 de puncte. În ultimele dispute, CS Balotești a obținut victorii la scor, fiind un adversar dificil care va juca fără nicio miză în partida împotriva echipei noastre, deorece este departe de locurile retrogradabile, dar și de cele care duc în Liga 1. În turul campionatului, Chindia a învins cu 4-1, golurile fiind înscrie de Cherchez, Ciobotariu, Neguț și Honciu. 

La nici 72 de ore după confruntarea din Ilfov, favoriții noștri revin pe Eugen Popescu pentru ultimul meci din actuala ediție de campionat. Va fi o adevărată partidă a orgoliilor, împotriva celor de la CS Afumați, programată sâmbătă, 19 mai, de la ora 16.00. 

Le urăm multă baftă băieților noștri și îi așteptăm acasă cu toate cele 3 puncte! Hai, Chindia!