Site oficial
A.F.C. Chindia

Derby la Târgoviște

14441812052018_2017_11_06_4_fc-hermannstadt-chindia_10808.jpg

Derby la Târgoviște

12 mai 2018
Duminică e zi de derby la Târgoviște! Echipa noastră va întâlni una dintre cele mai puternice formaţii din campionat, AFC Hermannstadt, grupare care dacă va termina cel puțin la egalitate disputa de pe Eugen Popescu, va fi calificată matematic în Liga 1! De asemena, în acest an, sibienii au atins performanța de a juca Finala Cupei României! Disputa va avea fluierul de start la ora 11.00, pe Stadionul Eugen Popescu și va fi transmisă în direct de Digi Sport. 

Cu siguranța, jucătorii lui Hermannstadt nu vor trata superficial confruntarea de mâine și o vor ridica la rangul de derby. Chiar dacă întâlnesc un adversar foarte dificil, băieții noștri vor lupta cu toate puterile pentru a-și mulțumi proprii fani, dar și pentru a fi siguri în privința păstrării locului care duce la barajul de promovare. 

Cele două formații s-au întâlnit pentru prima data toamna trecută, la Sibiu, partida de atunci terminându-se la egalitate, 0-0. În etapa trecută, AFC Hermannstadt a ajutat-o pe Chindia, punând o piedică lui FC Argeș, în urma partidei tranșată de elevii lui Pelici cu 1-0. 

Antrenorul Chindiei, Nicolae Croitoru a prefațat pe scurt partida de mâine: " Va fi un adevărat derby duminică. După părerea mea, Hermannstadt este cea mai bună echipă a Ligii a II-a. Se anunţă un meci extrem de dificil, pe care îl vom trata cu maximă seriozitate. Chiar dacă ei au un avantaj considerabil, nu se vor lăsa uşor."

Suportul dumneavoastră va fi, cu siguranță, esențial în duelul de mâine. De aceea, va invităm pe toți să fiți alături de băieții noștri într-un moment extrem de important și să ne bucurăm împreună de o victorie, la final. Vă așteptăm la meci! Hai, Chindia! 

foto: Tribuna.ro