Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia a remizat cu CS Mioveni

11310209052018_fc-hermannstadt-chindia.jpg

Chindia a remizat cu CS Mioveni

9 mai 2018
Partida dintre Chindia Târgoviște și CS Mioveni s-a încheiat indecis, scor 2-2, la capătul unui meci spectaculos, ambele echipe oferind un fotbal de calitate. 

Meciul disputat în județul Argeș a avut fluierul de start la ora 19.30, fiind transmis în direct pe Digi Sport 1. Gazdele din Mioveni au deschis scorul în minutul 5 al partidei, în urma unei erori a defensivei târgoviștene. Cosmin Năstasie a fost lăsat nemarcat de fundașii noștri, acesta înscriind din careu cu un șut puternic, lângă bară. Replica echipei noastre a venit în minutul 16, prin Liviu Mihai. Experiementatul jucător a înscris în urma unei lovituri libere, obținute de Florea. Până la pauză, Chindia a rămas în 10 oameni, după ce arbitrul a decis să îl elimine pe Cristi Neguț în urma unei intervenții la Ayza. Acesta vede al doilea cartonaș galben și este trimis la vestiare.  În ultimul minut al primei jumătăți, gazdele majorează scorul în urma șutului de la 25 de metri al lui Rareș Lazăr, ce nu poate fi salvat de tânărul nostru portar, Marian Aioani. 

În primele minute din repirza a doua, Chindia reușește să revină în meci în urma unei lovituri de la 11 metri, executată de Daniel Florea. Acesta șutează puternic în partea dreaptă, lângă bară. Mioveniul a fost pe cale să înscrie în ultima fază a meciului, în minutul 94, la fel ca în partida cu FC Argeș, numai că tânărul Aioanei a reușit să-și salveze echipa perfect. Rădulescu a reluat din 6 metri, în urma unei centrări, însă portarul nostru a intervenit miraculos, respingând mingea în corner. 

Chindia se distanțează astfel la 8 puncte de FC Argeș și CS Afumați, iar băieții noștri se gândesc deja la barajul de promovare în Liga 1. Până acolo, totuși, mai sunt câteva etape de disputat. Următorul meci se anunță a fi un derby de foc, ce se va disputa chiar pe Eugen Popescu. Echipa noastră primește vizita sibienilor de la AFC Hermannstadt, într-un joc programat duminică, de la ora 11.00. Vă așteptăm în număr cât mai mare alături de noi! Hai, Chindia! 

Sursă foto: liga2.prosport.ro