Site oficial
A.F.C. Chindia

Dispută de foc cu Mioveni

19423207052018_maxresdefault.jpg

Dispută de foc cu Mioveni

7 mai 2018
Chindia Târgoviște va susține marți, 8 mai, de la ora 19.30, în direct pe Digi Sport 1, o partidă extrem de grea, în compania formației CS Mioveni. Meciul se înscriere în etapa a XXXIII-a a Ligii a II-a, fiind partida care va încheia această rundă.

Deși în clasament diferența dintre cele două formații este de peste 20 de puncte, echipa din județul Argeș este un adeversar greu de învins, cu un joc colectiv impresionat, care a pus probleme serioase tuturor grupărilor de top din campionat, ultima lor victimă fiind chiar FC Argeș, principala noastră adversară la locul de baraj. Tehnicianul Chindiei a vorbit în exclusivitate pentru site-ul oficial al AFC Chindia Târgoviște despre duelul de mâine. 

"Va fi un joc foarte dificil, la fel ca și celelalte de până acum. Echipa din Mioveni are un moral bun, în urma victoriei pe care au obținut-o cu FC Argeș. Mioveniul este o formației cu o experiență, care dispune de jucători tineri foarte talentați. Va fi un joc al orgoliilor, la fel ca și celelalte dueluri pe care le-am susținut împotriva lor."
 Nicolae Croitoru, antrenor principal Chindia Târgoviște 

Ultima dată, cele două combatante s-au întâlnit în 29 octombrie 2017, în cadrul partidei din tur, câștigată de Chindia cu 3-0, grație dublei lui Neicuțescu și a autogolului lui Trică. 

Aruncând o privire peste rezultatele înregistrate în această etapă, vedem că rivala FC Argeș a mai făcut un pas greșit, pierzând pe terenul celor de la AFC Hermannstadt, scor 1-0. Astfel, în eventualitatea în care băieții noștri vor reuși un succes cu Mioveni vor avea prima șansă pentru calificarea la meciul de baraj, în vederea promovării în Liga 1. 

Hai, Chindia! Baftă, băieți! 

Sursă foto: Captură Digi Sport