Site oficial
A.F.C. Chindia

Victorie pe teren propriu

22173430042018_8D8FF6AE-3B7C-4F8C-9E1E-75486506BB3D.jpeg

Victorie pe teren propriu

30 aprilie 2018
Chindia Târgoviște a obținut toate punctele din jocul disputat pe teren propriu, împotriva formației Academica Clinceni! Băieții noștri își mențin poziția din clasament în urma acestei victorii, privită pe viu de peste 1.500 de oameni care au venit să-și susțină favoriții. 

Campion al României cu Astra Giurgiu, Daniel Florea a fost eroul Târgoviștei în partida disputată contra Clinceniului. Acesta a marcat în minutul 28 al meciului, în urma unei centrări perfecte în careu a lui Crinel Stoica, respinsă de fundașii adverși direct în picioarele lui Florea. Fără Cristi Cherchez care este nevoit să mai stea o etapă, Chindia s-a descurcat bine în această dispută ce se anunța a fi extrem de dificilă. Echipa noastră a mai avut și alte ocazii de gol pe parcursul jocului, făcând spectacol în fața propriilor suporteri. 

După 3 meciuri disputate în doar câteva zile, Chindia se mai odihnește înaintea deplasării de la Mioveni. Un alt joc dificil în care nu trebuie făcut vreun pas greșit. Partida are loc duminică, de la ora 11.30. După acest joc, pe Eugen Poprescu va ajunge AFC Hermannstadt, într-un derby ce va fi, teoretic, decisiv în privința menținerii locului de baraj înaintea încheierii campionatului. 

Hai, Chindia! Baftă, băieți! 

Foto: Cătălin Clopotaru