Site oficial
A.F.C. Chindia

Intermediară cu Metaloglobus

20163514102017_Chindia Metaloglobus.jpg

Intermediară cu Metaloglobus

25 aprilie 2018
Chindia Târogovişte joacă miercuri, de la ora 17.00, la Bucureşti, meciul din cadrul rundei cu numărul 31, în compania formaţiei locale - Metaloglobus. Băieţii lui Nicu Croitoru vor susţine al doilea meci în doar 3 zile, după ce duminică au reuşit să se impună pe terenul celor de la Sportul Snagov. Partida face parte din etapa intermediară, programată între 24 şi 25 aprilie. 

Disputa de pe Stadionul Metaloglobus va fi extrem de importantă pentru Chindia. FC Argeş vine puternic din spate, fiind la doar 3 puncte de locul de baraj, ocupat în prezent de târgovişteni. Echipa noastră nu are voie să greşească în această partidă, iar o victorie este absolut necesară pentru a ne menţine avantajul creat până acum. Diferenţa de valoare dintre cele două formaţii este evidenţiată şi de poziţia din clasament pe care o ocupă fiecare dintre ele. Metaloglobus a acumulat 33 de puncte în 30 de etape şi se siituează pe locul 14. Deşi, la prima vedere, pare o misiune facilă pentru jucătorii noştri, gruparea din capitală nu trebuie subestimată. Aceasta dispune de jucători valoroşi care ar putea pune probleme Chindiei. În meciul tur, disputat pe Stadionul Eugen Popescu, amfitrionii s-au impus la scor de neprezentare.

Din lotul pentru partida cu Metaloglobus vor lipsi golgeterul Cristi Cherchez, suspendat 2 etape după ce a luat cartonaş roşu petru injurii în disputa cu Snagov, dar şi portarul titular, Iustin Popescu, încă accidentat la gleznă. 
Meciul Metaloglobu Bucureşti - Chindia Târgovişte poate fi urmărit live pe Digi Sport 1. Târgoviştenii revin pe Eugen Popescu, duminică, 29 aprilie, când este programat meciul cu Academica Clinceni.