Site oficial
A.F.C. Chindia

3 puncte în meciul cu Snagov

20010222042018_04A93715-32DA-4FB1-9A7C-E3A554BB2BB4.jpeg

3 puncte în meciul cu Snagov

22 aprilie 2018
Chindia Târgoviște nu a mai greșit în meciul cu Sportul Snagov și a reușit să obțină toate cele 3 puncte în urma deplasării de la București. Partida s-a terminat 2-1 în favoarea băieților noștri, care și-au mai recăpăt din moral în urma acestei victorii. 

Meciul a început în forță pentru echipa noatră. În minutul 2, Martac a centrat perfect în careu, mingea a ajuns până la Florea, acesta a deviat balonul spre Cherchez care venea puternic din spate. Golgeterul Chindiei nu a greșit și a înscris din interiorul careului, deschizând astfel scorul. În minutul 15, o greșeală majoră în defensiva Chindiei a dus la un autogol al lui Acasandrei. Vătavu a scăpat mingea în fața unui adversar, acesta din urmă a centrat puternic, direct în picioarele fundașului nostru care nu a mai putut evita contactul. Gazdele nu s-au putut bucura însă prea mult. În minutul 18, Cristi Neguț a readus Chindia în avantaj, după o acțiune colectivă impecabilă, demnă de o formație de prima ligă. 

Reușita din prima repriză avea să consemneze și rezultatul final al jocului de pe Stadionul Voința din București. Cu toate acestea, Chindia a terminat meciul în doar 10 oameni, după ce autorul primului gol, Cristian Cherchez a văzut cartonașul roșu din cauza injuriilor. 

Echipa noastră păstrează locul 3 din clasament și se pregătește pentru etapa intermediară de la jumătatea acestei săptămâni. Miercuri, pe 25 aprilie este programată disputa cu Metaloglobus București. Meciul care va avea fluierul de start la ora 17, se va disputa la București și va fi transmis în direct pe Digi Sport. 

Sursă foto: captură Digi Sport