Site oficial
A.F.C. Chindia

Weekend trist la Târgoviște

22104715042018_75BFCFFF-5363-4DDB-80FD-90D52AC9D58D.png

Weekend trist la Târgoviște

15 aprilie 2018
Meci nebun pe Eugen Popescu între Chindia Târgovişte şi FC Argeş. Cele două combatante s-au întâlnit duminică după-amiază într-o partidă ce se preconiza a fi extrem de disputată. Echipa noastră s-a văzut înfrântă cu scorul de 2-4, după un joc în care s-au acordat nu mai puţin de 3 lovituri de pedeapsă. 

Piteştenii au deschis scorul încă de la debutul partidei, după o greşeală în defensiva noastră. Raul Costin de la gazde a înscris din interiorul careului de 16 metri, în urma unui şut la colţul lung pe care Meilă nu a putut să-l salveze. Pe finalul primei jumătăţi adversarii au reuşit chiar să majoreze diferenţa. Acelaşi Raul Costin a şutat puternic în urma unei lovituri libere, Meilă nu a reuşit să reţină mingea, respingând-o chiar în faţa adversarilor, iar Laurenţiu Stan a profitat şi l-a lobat cu capul pe portarul nostru. 

În repriza a doua, băieţii noştri au intrat hotărâţi să schimbe rezultatul. În minutul 47, Florea este faultat clar în careu de un adversar, iar arbitrul a indicat penalty. Cherchez a transformat lovitura de la 11 metri şi a readus Chindia în joc. 10 minute mai târziu, centralul acordă din nou penalty, însă de data aceasta pentru oaspeţi, după un contact între Vătavu şi Tofan. Tânărul Aioani este învins de şutul puternic al lui Buhăescu, care duce scorul la 1-3, în uralele zecilor de suporteri argeşeni prezenţi la meci. Chindia are orgoliu şi continuă să joace periculos. În minutul 70, Liviu Mihai centrează perfect în careu pentru acelaşi Cristi Cherchez care înscrie cu capul din 4 metri, reușind astfel dubla. Bucuria nu a ţinut însă mult. Câteva minute mai târziu, arbitrul dictează fault în careu la Dumitraşcu, după o luptă cu Oancea şi arată din nou punctul cu var, în favoarea formaţiei din Argeş. Năstasie nu greşeşte şi închide tabela. 

Chindia se vede înfrântă la final şi trebuie să se remonteze pentru meciurile viitoare, fiind obligată să nu mai facă paşi greşiţi. Peste 3500 de târgovişteni au umplut Eugen Popescu, venind să-şi susţină astăzi favoriţii şi deşi nu au putut să se bucure de o victorie la final, aceştia au avut ocazia să vadă un joc spectaculos, realizat de două echipe care se luptă pentru promovare. Vă mulţumim pentru că sunteţi alături de Chindia Târgovişte! 

Chindia: Meilă - Martac, Vătavu, D. Ciobotariu, Dumitraşcu, Nisipeanu, L. Mihai, Rogoveanu, Crinel Stoica, D. Florea, Cherchez (cpt.)
Rezerve: Aioani - Acasandrei, Licu, C. Dinu, Cr. Neguţ, Pencea, Jurj
Antrenor: Nicolae Croitoru

FC Argeş: Oct. Popescu - D. Oancea, Cotigă, Vişa, Şerbănică, Ct. Stan, I. Şerban, R. Costin (cpt.), I. Năstăsie, Tofan, Buhăecu
Rezerve: N. Grecu - Ct. Barbu, Nilă, Bîrzan, Tăbăcariu, Andr. Panait, Ciucă
Antrenor: Emil Săndoi

Sursa foto: Digi Sport