Site oficial
A.F.C. Chindia

Meci dificil pe Eugen Popescu

10295413042018_chindia-targoviste-fc-arges-1.jpg

Meci dificil pe Eugen Popescu

13 aprilie 2018
Chindia Târgoviște va susține duminică, de la ora 17.00, pe Stadionul Eugen Popescu și în direct pe Digi Sport 2 unul dintre cele mai dificile meciuri ale returului de campionat. Adversara din weekend a băieților noștri este FC Argeș, actuala vecină de clasament. 

Adversarul Chindiei de duminică a acumulat 49 de puncte până în prezent și va veni hotărâtă la Târgoviște să nu-și lase “pielea vânată” atât de ușor. În retur, cele două combatante, au remizat, 0-0 pe 30 septembrie 2017. De altfel, și în celelalte întâlniri directe pe care le-au avut, cele două formații au dat-o la pace. 0-0 în 2012 și 2-2 în 2011. 

Se anunță o partidă extrem de interesantă pe Eugen Popescu în acest sfârșit de săptămână. Echipa noastră vine după un episod neplăcut trăit etapa trecută la Brăila. Băieții lui Nicu Croitoru s-au împotmolit în meciul susținut cu echipa locală și s-au văzut înfrânți cu 1-0. 

Duminică este momentul ideal să arătăm că ce s-a întâmplat în etapa trecută a fost doar o zi proastă și că băieții noștri au valoare și forța de a învinge orice le iese în cale! Vă așteptăm pe toți, în număr cât mai mare alături de noi! Hai, Chindia! Baftă, băieți! 

Sursă foto: Liga 2