Site oficial
A.F.C. Chindia

Avancronică: Dacia Unirea Brăila - Chindia Târgoviște

10211505042018_51C7F2B0-173A-4A6F-A197-986A51BDE11D.jpeg

Avancronică: Dacia Unirea Brăila - Chindia Târgoviște

5 aprilie 2018

 Chindia Târgoviște se întoarce la treabă, în drumul spre promovarea în Liga 1! Băieții noștri au avut pauză etapa trecută, când era programată partida cu ASA Târgu-Mureș. Dat fiind faptul că formația din centrul țării s-a retras din campionat, echipa pregătită de Nicolae Croitoru a câștigat meciul cu 3-0, la masa verde. 


Chindia va inaugura etapa cu numărul 28 din Liga a II-a, în urma deplasării de la Brăila. În Joia Mare, târgoviștenii vor întâlni echipa locală, Dacia Unirea, într-o partidă ce va avea fluierul de start la ora 17.00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1. 


Între cele două formații este o diferență considerabilă de valoare, lucru evidențiat și de poziția din clasament. Chindia e pe podium înainte de Înviere, cu 58 de puncte (la diferență de 10 puncte față de următoarea clasată), în timp de formația de pe malul Dunării este pe ultimul loc în campionat, dacă nu o punem la socoteală pe Olimpia Satu Mare, retrasă din competiție. 


În meciul tur, disputat pe Eugen Popescu, formația noastră s-a impus cu 2-0, grație golurilor înscrie de Nisipeanu și Cherchez. Jucătorii noștri își doresc toate punctele și în această dispută, programată la câteva zile înainte de Înviere.

Totuși, se anunță un duel interesant. Pe de o parte, cele două combatante au cele mai bune ofensive din campionat, fiind locurile unu, respectiv trei la goluri înscrise. De asemenea, este de menționat faptul că brăilenii și-au “vândut greu pielea” pe teren propriu, acolo unde au pierdut doar două meciuri din ultimele nouă.

 

Cu pace în suflet și cu o victorie îi vom aștepta pe băieții noștri din deplasarea de la Brăila. Baftă, băieți!